Even tijd voor jezelf


Je bent altijd druk en in de weer voor anderen. Om dat vol te kunnen houden, is het goed om ook aan jezelf te denken. Want wanneer jij je goed voelt, straal je dit ook uit naar anderen en heb je de energie om bezig te blijven. Als jij je nu niet goed in je vel voelt, dan kan dat door veel oorzaken komen. Wat heb jij op dit moment nodig?

Personal Food Coach

Je wilt wat gewicht verliezen, of misschien juist aankomen. Maar wat je ook doet, het lijkt niet te lukken. Samen met een persoonlijke voedingscoach neem je jouw huidige eetgewoontes onder de loep. Wat gaat al goed? En waar kun je wat verbeteren? Langzaam verander je jouw eet- en drinkpatroon. En daarmee verandert ook jouw lijf. Net zo lang tot je weer lekker in je vel zit.

Je krijgt een persoonlijk advies over voeding afgestemd op jouw leefsituatie, jouw gewoontes en jouw smaak. Je kunt je eetschema makkelijk terugvinden in de app waarin je ook ruim 1000 recepten terugvindt om lekker en gezond te kunnen eten. Ook wordt in deze app jouw progressie bijgehouden en kun je contact leggen met je coach als je het even niet meer weet. Op een gezond gewicht komen wordt nu wel heel makkelijk.

afvallen, diƫtist


Personal Life Coach

Je zit niet lekker in je vel, maar kunt er niet achter komen waar dat door komt. Je vraagt je vaak af of je het wel goed doet. En is dit wel echt het leven dat je wilt? Begrijpelijke vragen waar veel mensen mee struggelen.

Een life coach helpt je om achter de antwoorden op deze vragen te komen. Tijdens een of meerdere gesprekken bespreken we waar je tegen aan loopt. Door de gesprekken en gerichte vragen, leer je jezelf beter kennen. De gesprekken zijn altijd open en vertrouwd. Alles wat besproken wordt, blijft tussen jou en de coach. De coach houdt je een spiegel voor. Dit beeld kan soms confronterend zijn, maar ook heel mooi. Je bent beter in staat om te begrijpen waarom jij bepaalde keuzes maakt en ook hoe jij andere keuzes kunt maken.

Life coach gesprekken kunnen in de praktijk plaatsvinden, buiten in de natuur of online.Personal Sport Coach

Je wilt strakker in je vel zitten of sterker worden. Of misschien heb je een sportief doel voor ogen dat je graag wilt behalen. Door te trainen met een personal trainer behaal je deze doelen met gemak.

Personal training is voor iedere leeftijd en voor iedere sporter. Wil je starten met sporten, maar is een stap naar de sportschool te groot? Dan train je in een vertrouwde omgeving met jouw eigen trainer.

Sport je al langer en wil je bepaalde doelen behalen? Samen bekijken we waar je mee aan de slag wilt en hoe we naar jouw doelstelling kunnen toewerken. Op een veilige manier, die bij jou past.

Het trainingsschema sluit aan op jouw wensen en kunnen. Je daagt jezelf uit, maar overtraint jezelf niet. Spieren groeien sneller, vet verbrandt en je conditie gaat met sprongen vooruit.De beste versie van jezelf

Ben jij op zoek naar de beste versie van jezelf? Denk dan eens aan een combinatie van food, mindset en training. Een intensief traject waarin je stap voor stap meer leert over voeding, waarin je jezelf als geen ander leert kennen en verbeteren en waarin je traint op een manier die bij je past.

Aan het begin van het traject bepalen we waar jij naar toe wilt. We plannen een realistisch schema om jouw doel te behalen. Je ontvangt een persoonlijk plan met voedingsschema's, trainingsschema's en opdrachten om thuis ook aan de gang te gaan. Wekelijks komen we bij elkaar voor een goed gesprek en een intensieve training. Elke week zie of voel je verandering.

Benieuwd hoe jou beste versie van jezelf eruit ziet? Plan dan nu een kennismakingsgesprek.