Lekker Pûh!!!


Lekker Pûh!!! is speciaal voor jongeren van 6 t/m 18 jaar. De Lekker Pûh!!! methode is geen dieet, maar motiveert jongeren om zelf te kiezen voor goed en gezond eten. De betrokkenheid van ouders of verzorgers hierbij is van groot belang. Je krijgt niet alleen adviezen over voeding, maar ook over leefstijl. Het is niet moeilijk of ingewikkeld en makkelijk in te passen in je dagelijks leven.


Op bezoek in de praktijk

Healthy Family Coach is de enige officiële Lekker Pûh!!! Kindereetcoach in de Kop van Noord-Holland. Woon je in de regio en wil je samen met jouw kind deze bijzondere reis aangaan, kom dan voor de consulten naar de praktijk. Deze praktijk is zeker geen enge, witte jassen omgeving. De consulten duren ongeveer 45 minuten en zijn nooit saai. Naast het doornemen van de week en de ervaringen met de oefeningen, voeren we leuke opdrachten uit en worden er zelfs af en toe cadeautjes uitgedeeld.

Lekker vanuit je huis

Via de Healthy Family Academy is het ook mogelijk om samen met je kind de consulten vanuit huis te doen. Makkelijk als er geen Lekker Pûh!!! Kindereetcoach in jouw regio is. Fijn voor kinderen die angst hebben om met een 'vreemde' te praten.

Lekker Pûh!!! online biedt de consulten aan in een online leeromgeving. Je gaat er op eigen tempo mee aan de gang. Door middel van leuke vlogs, video's en doe-opdrachten krijgt je kind meer begrip van voeding en stijgt het zelfvertrouwen.