Healthy Family Plan

Samen is leuker dan alleen

Met dit unieke plan ga je samen met je gezin een gezonde leefstijl aan. Mooi voor nu, maar nog mooier voor later. Je profiteert direct van de voordelen van gezonder leven. Je voelt meer energie, wordt fysiek sterker en dat straal je uit. Dit geldt niet alleen voor jou, maar voor iedereen in jouw gezin. Bovendien leer je je kinderen iets waardevols waardoor ze deze leefstijl makkelijker later voort kunnen zetten.


Wat houdt het in?

Je ontvangt een persoonlijk voedingsadvies voor het hele gezin inclusief weekschema's met handige recepten verzameld in een handige app.

1 keer per week train je een uur lang samen met een personal trainer. De trainingen worden volledig afgestemd op jullie niveau en op een plek waar jullie dat willen (bij je thuis of op een locatie in de natuur in omgeving Julianadorp)

Je ontvangt een trainingsschema voor thuistrainingen zodat je twee keer per week ook thuis met elkaar aan de slag kunt

Je krijgt éénmalig een koelkastsessie. Jouw Healthy Family Coach bekijkt samen met jullie de koelkast en/of voorraadkast en leert je hoe je met kleine veranderingen al een groot effect kun bereiken.

Je krijgt éénmalig een cadeaupakket om met jouw gezin een gezonde leefstijl makkelijk toe te passen.


Het Healthy Family Plan is verkrijgbaar als maandabonnement voor de prijs van €225 per maand (maandelijks opzegbaar)Locatie

De Healthy Family Coach komt bij je thuis. Onze standplaats is Julianadorp. Onze klantengroep woont in een straal van 15 km rondom het dorp. Woon jij in de gemeente Den Helder, Schagen, Hollands Kroon dan is het Healthy Family Plan voor jou te boeken.

Niet in de buurt?

Woon je niet in de buurt van Den Helder en wil je toch gebruik maken van het Healthy Family Plan? Check dan de mogelijkheden van de online Healthy Family Academy!
De voordelen


1. Goed voorbeeld doet goed volgen

Je wilt het beste voor je kinderen. Hoe oud je ook bent, je blijft een rolmodel voor je kinderen. Kinderen leren bewust en onbewust van hun ouders en verzorgers. Door met je kinderen dit traject aan te gaan, hoeven ze dit niet alleen te doen. Ze zien dat ze dit samen met hun ouder(s) doen. En hoe jonger ze leren dat gezond eten en bewegen heel normaal is, hoe makkelijker ze dit in hun latere leven zelf zullen voortzetten.

2. Gedeelde smart is halve smart

Door samen het traject aan te gaan, heb je meerdere stokken achter de deur. Natuurlijk hebben jullie je eigen Healthy Family Coach, maar daarnaast heb je ook de steun van elkaar. Even geen zin om te sporten? Je kunt toch niet als enige achterblijven? Ook bij het boodschappen doen is gebleken dat als iedereen in het gezin zich bezig houdt met het traject de boodschappenkar gevuld wordt met gezondere items.

3. Persoonlijke begeleiding voor een scherpe prijs

Je betaalt een vaste prijs voor het Healthy Family traject. Of je nu met 2 of met 5 personen het traject aangaat. Het gezin moet aantoonbaar op één adres wonen. Hierdoor wordt de prijs per persoon een stuk aantrekkelijker.