Het recept voor een gelukkig leven

Gezonde mensen zijn bewezen gelukkiger en tevreden. Het is daarom ook niet gek dat veel mensen de wens hebben om gezond en gelukkig oud te worden. Met gezond leven kun je daarom niet vroeg genoeg beginnen.


Maar wat is gezond? Gezond leven betekent echt niet dat je de hele tijd sla hoeft te eten. En ook het woord dieet gebruik ik niet graag. Je bent gezond als je weerstand hoog is, je bruist van de energie en je kunt genieten van het leven. En ja, dus ook van een stuk chocolade of een lekker drankje. Maar wat heb je dan nodig?


Ingrediƫnten

Voldoende beweging

Lekker vers en puur eten

Een positieve mindset

Uitdaging

Veel liefde


De bereidingswijze is echter per persoon verschillend. Er zijn kleine en grote mensen, dikke en dunne. De een eet zich een ongeluk en komt geen gram aan, de ander kijkt naar eten en zet uit. Kijk ook of je leefstijl past bij de doelen die je hebt in het leven.


Het combineren van een gezonde leefstijl met een druk gezin is voor veel mensen een uitdaging. Je werkt, al dan niet vanuit huis, je hebt kinderen groot te brengen, familie en vrienden waar je leuke dingen mee doet. Gezond koken, regelmatig sporten en ook voldoende ontspannen valt niet mee. Met wat handige tips en tools is dit echter voor iedereen bereikbaar.Gezin

Aangenaam

Mijn naam is Celine Smith. Getrouwd met Ben en moeder van Milou en Dex. Ik durf van mezelf te zeggen dat ik een bezige bij ben. Ik heb mijn eigen praktijk, maar geef ook les op een MBO. Ik heb een eigen stichting om hulpverleners met PTSS te helpen door middel van surftherapie, omdat mijn man zelf ex-agent is met PTSS. Dat is thuis soms een uitdaging.

Ik sport minimaal 3x per week en doe graag leuke dingen met mijn kinderen zoals wandelen op het strand, zwemmen, films kijken en gamen. Kortom, ik hou best wat ballen hoog.

Een aantal jaar geleden had ik mezelf waarschijnlijk ook aangekeken alsof ik gek was, maar inmiddels heb ik geleerd dat je heel veel kunt als je leven in balans is.

Ik volgde de opleiding tot gewichtsconsulent vanwege mijn interesse in voeding. Specialiseerde me als Kindereetcoach omdat ik zelf moeder werd en breidde mijn praktijk uit met Life Coaching en Personal Training. Het leerde me rust te vinden, te accepteren dat niet alles perfect hoeft en ik ben minder streng voor mezelf.

In mijn praktijk, maar ook om mij heen, zie ik veel ouders die met hetzelfde struggelen. Niet nodig! Hulp vragen is niet erg en iets voor jezelf doen ook niet. Dus kom op! Ga voor geluk. Doe het samen. Want samen is leuker dan alleen.